Vissa delar av forumet är endast tillgängligt för registrerade användare. Det är kostnadsfritt att registrera sig på forumet. Vänligen Logga in eller Registera dig för att ta bort detta meddelande.

Trådrankning:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Januari 2020: Stark husvagnsmånad - Trög husbilsförsäljning
#1
Historiskt har husvagnsförsäljningen överstigit försäljningen av husbilar. Under några år såldes fler husbilar än husvagnar. Bonus-Malus beskattningen har medfört att husbilsförsäljningen har sjukit och nu understiger försäljningen av husvagnar.


.pdf   2020-01-Registreringar.pdf (Storlek: 17,49 KB / Downloads: 2)
”Jag kanske ogillar din åsikt men jag försvarar med näbbar och klor din rätt att uttala den.”
[-] Följande 2 användare säger tack till dig Sokrates för detta inlägg:
  • Hagbard, LMC400
Svara
#2
(2020-02-10, 23:02)Sokrates Skrev: Historiskt har husvagnsförsäljningen överstigit försäljningen av husbilar. Under några år såldes fler husbilar än husvagnar. Bonus-Malus beskattningen har medfört att husbilsförsäljningen har sjukit och nu understiger försäljningen av husvagnar.

Kan man också ana att trenden går mot mindre lättare vagnar då makterna nu lurat de flesta att skaffa miljöbilar som nu skall fasas ut till förmån mot eldrivna?

Först var det Etanol sedan diesel och nu eldrift verkar inte vara några bra beslut som gynnar folket "över tid" där omställningarn går för fort och hur många har lurats över tid.

Hinner vi med?

Ser man sedan till storleken på vagnar de senaste åren så ligger de mest intill 1500 kg och  eller mer, ser man då på de dragbilar som skall dra dessa ekipage så är de i princip de som skall fasas ut. 

Hur tänker makten tro?
Svara


Bookmarks

Växla forum:


Forummedlemmar som tittar på denna tråd: 1 Gäst(er)