Camping Forum - Din campingplats på nätet

Full Version: Gissa platsen
Detta är en förenklad verision av forumet. Visa full verision i original format.
Tycker det går dåligt Huh Angry
Svår nöt att knäcka för oss som är beroende av Google Smile
Finns säkert med på Google med Big Grin.Och vem har sagt att det ska vara lätt.
Okej då, jag har varit där några gånger.Huh
Jaha då det går dåligt här så här kommer "lite" hjälp. Big Grin Floden Salzach rinner förbi orten. Tongue
Kom igen nu då
För att komma vidare drar jag till med den tyska orten Freilassing som är beläget på den tyska sidan av floden Saalach, som under en sträcka utgör gränsflod mellan Tyskland och Österike. På den österrikiska sidan ligger Saltzburg. I utkanten av Saltzburg rinner floden Saalach ut i floden Salzach och gränsen mellan länderna fortsätter tills floden Salzach rinner ut i floden Inn. Därefter forstätter gränsen i floden Inn till Passau där gränsen gör en liten krubukt för att sedan forsätta följa floden Donau som floden Inn rinner ut i i Passau.

I Freilassing finns ett tågmuseum.
(2019-11-21, 23:11)Sokrates Skrev: [ -> ]För att komma vidare drar jag till med den tyska orten Freilassing som är beläget på den tyska sidan av floden Saalach, som under en sträcka utgör gränsflod mellan Tyskland och Österike. På den österrikiska sidan ligger Saltzburg. I utkanten av Saltzburg rinner floden Saalach ut i floden Salzach och gränsen mellan länderna fortsätter tills floden Salzach rinner ut i floden Inn. Därefter forstätter gränsen i floden Inn till Passau där gränsen gör en liten krubukt för att sedan forsätta följa floden Donau som floden Inn rinner ut i i Passau.

I Freilassing finns ett tågmuseum.
Tyvärr inte där heller

Skickat från min CLT-L29 via Tapatalk
Tågmuseum gillar vi  Smile
Eftersom floden Salzach rinner förbi platsen och att den även trafikeras av ånglok antar jag att platsen är belägen någonstanns mellan Slatzburg och Golling an der Salzach. I Golling an der Salzach finns det en camping (http://www.campingmartina.at/de/camping-platz/) och även en "Wohnmobilstellplatz", så jag drar därför till med att platsen är Golling an der Salzach.