Camping Forum - Din campingplats på nätet

Full Version: Biltemas snökedjor från helvetet till Volvo V70
Detta är en förenklad verision av forumet. Visa full verision i original format.
Sidor: 1 2
Kedjorna är precis lika långa, samma med vajern. Men på Volvo V70 är det så trångt mellan insidan av hjulet och bärarm, ABS och vad som nu sitter där att den normalgrova vajern inte går att lyfta tillräckligt för att kunna hakas ihop, den nyper fast på insidan. 9 mm kedjans vajer går fri.
Om jag skulle ta bort hjulet först går det nog bra att sätta dit även Biltemakedjan. Har hittat kommentarer på nätet att det är risk för skador på vissa moderna bilar med standard snökedjor. Volvo har en special snökedja, men inte till 15" hjulen som jag har.

Snart 10.000 tittare på youtube o kanske lika många på Facebook? Där ligger den ju på en helt annan server. Många tyckte det var kul men jag börjar tycka den är pinsam o skämmig nu. Det är ju mer bilen det är fel på än snökedjan. Men då V70 är så vanlig borde Biltema känna till och upplysa om att det inte funkar. Det står ju att den ska passa till mina däck 195 65 15.

Allt jag köpt förr på Biltema har varit bra grejer så det är lite skämmigt.

Skickat från min SM-J500FN via Tapatalk
Är Biltema smarta så kontaktar de dig snart för att erbjuda dig att göra en reklamfilm för dem. Så får du chans att visa att du inte har nåt emot Biltema. Smile

Jag tycker inte du ska skämmas, tvärtom tycker jag som sagt att igenkänningsfaktorn i videon är väldigt stor. Iaf för mig. Smile
Sidor: 1 2