Camping Forum - Din campingplats på nätet

Full Version: Kvalitet Cabby 1999 - 2002?
Detta är en förenklad verision av forumet. Visa full verision i original format.
Hittade ingen renodlad avdelning för att diskutera  olika husvagnars förstjänster och kvalit, så jaj tog det här. Flytta gärna tråden om det finns bättre ställe för nedanstående:

Har en Cabby 532DLX -89 jag gillar som f-n. Funderar ändå på att skramla fram slantar till en nyare, runt årsm 00 eller så. Tänker mig en ungf lika stor (Cabby 52?) då vi är bara två och nästan bara fricampar. Är det nåt som inte är så bra i årsmodellerna typ 99 - 02? Det är väl mest fuktskador jag är rädd för. Min Cabby -89 är snustorrr invändigt trots rekordregn nu i höst, kan man hoppas på lika bra kvalite på nyare vagnar.
Är alla Cabby 99 till 02 fullbredd? Hur ser man det i annonser? Vill hellre ha en ca 230 bred då jag åker mycket och har trångt hemma på gårdens uppfart. Men kan kanske tänka om där...
Finns det nåt som skulle vara bättre på en Kabe? Eller Solifer? Fast för ca 100.000 får man ju en några år nyare Cabby än Kabe, och hursomhelst är jag totally Cabbyfrälst.

Lite tankar o tips vore fint:
Vi som inte har så många år kvar är helnöjd Med Cabby från slutet av 1980 talet då vagnen fick en mycket snyggare form och färgsättning som lever över tid. Man hör fortfarande en del som frågar om den är från 2000 talet och då blir man glad.

Inga konstigheter normalvikt under 1300 kg och lite handpåläggning så fungerar allt.
Men tätning bör ses över som alltid på vagnar som är äldre än 10 år.


Men från det en till det andra.....Eller hur...