Camping Forum - Din campingplats på nätet

Full Version: Värdera ditt fordon
Detta är en förenklad verision av forumet. Visa full verision i original format.
Värdera bilen gratis kan bli dyrt i slutändan om man väljer fel, väljer man rätt så kan det ändå bli fel och sluta med dyra kostnader.

https://teknikensvarld.expressen.se/nyhe...ng-teasers
Vad bilen är värd är ändå vad någon är villig att ge, inte vad någon annan grupp anser. Oavsett om de är seriösa eller ej.
Facebook stödjer den där sortens gangsterföretag. Tjänar på det hela även dom. Facebook bygger nåt helt enormt på all möjlkig skit som sk företag köper reklamplats för, nästan allt är ju rena lögnerna där. Plus all förmedling av horors tjänster.
Om man stödjer något tycker jag att man ska sponsra dem på något sätt. "Tillåter" är nog en bättre beskrivning. Vilket är illa nog. Men det blir ju ramaskri varje gång någon virrhjärna faktiskt blir utslängd från FB, så det kan inte vara så lätt att skriva algoritmer som träffar rätt och hittar all skit, men inte allt annat.
(2022-04-09, 19:04)apersson850 Skrev: [ -> ]Men det blir ju ramaskri varje gång någon virrhjärna faktiskt blir utslängd från FB, så det kan inte vara så lätt att skriva algoritmer som träffar rätt och hittar all skit, men inte allt annat.

Facebook har utvecklat en algoritm för fakta/åsiktskontroll, men dom kan/vill inte utveckla ett system där dom kan sålla bort bland bedrägliga annonser.

Kommer ni ihåg när jag startade tråden om den mobila movern?

https://campingforum.net/showthread.php?...ight=mover

Det är en av de två gånger som jag inte har varit tillräcklligt kritisk mot annonser på Facebook. Den andra gången gjorde jag en beställning, men efter reklamation till min bank fick jag pengarna tillbaka.

https://campingforum.net/showthread.php?...hlight=pod
Glöm inte att de lyckats utveckla en algoritm för tuttbegränsning också!